О пиве

Кордовые цустеры и наездники на коэне. Een onverwachte, крепкая спортивная комбинация. Een die de Historische grondvest vormt van de unieke Herkenrode abdij. En dat proef je in de Vesper Triple. Een verfijnde smaak, een pittige ondertoon en een vleugje van onze kruidentuin.

Helemaal terug tot в 1182 году

De geschiedenis van de abdij van Herkenrode gaat helemaal terug tot в 1182 году. en mystiek, встретился с deenhoorn als символом voor de zusters.

Hergist nog eens op fles

De Vesper - это единственный тройной носитель традиционного метода van abdijbieren. De karakteristieke volle smaak, de diepe kleur en het onmiskenbare aroma word verkregen doordat het bier na het bottelen nog eens hergist op fles.

Verscholen in de poort

In het gestileerde wapenschild van de Herkenrode abdijbieren zie je verschillende elementen terugkomen: de kroon met het kruis, de ornamenten en de kenmerkende daklijn van de abdij. En als je goed kijkt, zie je in de toegangspoort de abdis de handen vouwen voor het gebed…

Het avondgebed

De Cisterciënzer zusters hadden elke dag vaste gebedsmomenten. De avondgebeden, oftewel de ‘vespers’, waren daar een onderdeel van. Вандаар - это лучший выбор Веспера Трипл.

Отзывы (0)

Пока отзывов о пиве нет ☹
но Вы можете установить приложение и добавить отзыв первым ☺


Для того чтобы оставить отзыв, авторизуйтесь